У Запоріжжі відбудують багатоповерхівку на проспекті, яка постраждала від російської ракети

У Запоріжжі відбудують багатоповерхівку на проспекті, яка постраждала від російської ракети.

У Запоріжжі відбудують багатоповерхівку на проспекті, яка постраждала від російської ракети. Фото: facebook.com/tita.vampire

23 жовтня хід робіт з відбудови чотирьох зруйнованих ворожими ракетами багатоповерхівок у Запоріжжі перевірила заступниця міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Наталія Козловська.

За словами виконуючого обов’язки мера Запоріжжя Анатолія Куртєва, на спільній нараді в обласній військовій адміністрації заступниця міністра висловила рекомендації та зауваження щодо ходу відновлювальних робіт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також на нараді обговорили подальшу долю будинку на Соборному, 44, який був зруйнований російською ракетою минулого тижня. Ця багатоповерхівка теж буде відбудована — таке рішення підтвердила і заступниця міністра.

Зазначимо, що ракета, яка влучила в багатоквартирний будинок, зруйнувала квартири в одному з підʼїздів з третього до пʼятого поверху.

Нагадаємо, що вночі 18 жовтня у період часу з 01:33 до 01:48 російська армія нанесла шість ракетних ударів по території Запоріжжя. Одна з них влучила у багатоповерховий будинок. Унаслідок удару, попередньо, загинули троє людей, ще троє — травмовані. Більш детально про нічну масовану атаку читайте за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що серед загиблих — молода сімейна пара, яким було всього по 23 роки.

Також президент України Володимир Зеленський відреагував на нічний ракетний удар російських військ по Запоріжжю, внаслідок якого є загиблі та поранені.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя