У Запоріжжі поліцію перевели на посилений режим роботи

У Запоріжжі поліцію перевели на посилений режим роботи.

У Запоріжжі поліцію перевели на посилений режим роботи. Ілюстративне фото: zp.npu.gov.ua

У Запоріжжі правоохоронців перевели на посилений режим роботи, аби вони допомогали місцевим, які не можуть зв’язатися з рідними чи викликати екстрені служби.

Як повідомили у поліції охорони Запоріжжя, вчора, 12 грудня, у мережі «Київстар» стався масштабний збій через потужну хакерську атаку. У абонентів відсутній мобільний зв’язок та інтернет.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усі наряди поліції охорони максимально наближені до особливо-важливих об’єктів критичної інфраструктури та об’єктів життєзабезпечення населення. 

В поліції наголосили, що якщо вам потрібна термінова допомога — зв’язатися з рідними або викликати екстрені служби – зверніться до найближчого управління поліції або пожежно-рятувальної частини. 

Також ви можете попросити про допомогу у нацгвардійців, поліцейських та прикордонників, які несуть службу у населених пунктах та на автодорогах. Тож не соромтеся звертатися до правоохоронців просто на вулиці.

Екстрені номери 101, 102, 112 працюють у штатному режимі.

У компанії «Київстар» повідомили, що ввечері 12 грудня спеціалісти частково відновили роботу послуг фіксованого зв`язку.

Зараз вони працюють над відновленням інших послуг і намагають завершити цю роботу протягом 13 грудня.

Після стабілізації роботи мережі усі абоненти і корпоративні клієнти,  які внаслідок хакерської атаки не могли скористатись сервісами компанії, обов`язково отримають компенсації.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя