У Вірменії загинув голова дипломатичної місії України

У Вірменії загинув голова дипломатичної місії України -

У Вірменії загинув голова дипломатичної місії України — фото: mfa.gov.ua

У Вірменії загинув тимчасовий повірений у справах України Олександр Сенченко. Він очолював українську дипломатичну місію в країні.

Його смерть підтвердили в Міністерстві закордонних справ. Перед цим, Міністерство внутрішніх справ Вірменії повідомило, що український дипломат потонув в озері Севан.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вчора ввечері, 13 серпня, за 25 метрів від берега рятувальники побачили тіло українського дипломата, який зник під час плавання.  Вони витягли його з глибини приблизно 1,5 метра і доправили на берег на моторному човні. Медики, які прибули на місце події, констатували смерть.

Олександр Сенченко розпочав свою роботу в МЗС у 2003 році. Протягом своєї дипломатичної кар’єри він працював на різних посадах в апараті Міністерства у Першому територіальному управлінні, Департаменті євроатлантничного співробітництва та нових викликів, Департаменті секретаріату міністра та Шостому територіальному управлінні, а також направлявся в довготермінові відрядження до закордонних дипломатичних установ України в РФ, Азербайджанській Республіці та Республіці Вірменія.

Нагадаємо, у Печерському райсуді Києва відбулося засідання суду у справі нардепа Олександра Дубінського і йому обрали запобіжний захід. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя