У МВС показали зачистку позицій РФ на Запорізькому напрямку (відео)

У МВС показали зачистку позицій РФ на Запорізькому напрямку.

У МВС показали зачистку позицій РФ на Запорізькому напрямку. Ілюстративне фото: zsu.gov.ua

Сили оборони України активно продовжують просування на Запорізькому напрямку. Їм вдалося зачистити позиції окупантів і зафіксувати це на відео. 

Бійці бригади «Кара-Даг» Гвардії продовжують наступ на Запорізькому напрямку, і вони здійснили зачистку позицій противника. Зазначається, що перед атакою були нанесені артилерійські удари по противнику. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

— Бійці бригади «Кара-Даг» Гвардії наступу зачищають позиції ворога на Запорізькому напрямку, — додали у МВС.

Варто зазначити, що контрнаступ Збройних Сил України на Запорізькому напрямку розпочався на початку червня і привів до визволення десяти населених пунктів на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

За словами начальника Генерального управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова, першу оборонну лінію на цьому ключовому південному напрямку було місцями прорвано. Це означає, що операцію з розриву сухопутного коридору між Росією та Кримом можна завершити ще до настання зими.

На даний момент повідомляється, що Сили оборони України вже звільнили 260 квадратних кілометрів території з початку наступу на основному південному напрямку. За останній тиждень було звільнено 5 квадратних кілометрів території.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя