У міськраді Запоріжжя сказали, коли відновлять зруйнований ракетою будинок на Осипенківському

У міськраді Запоріжжя сказали, коли відновлять зруйнований ракетою будинок на Осипенківській - фото: Наслідки ракетних ударів по Запоріжжю

У міськраді Запоріжжя сказали, коли відновлять зруйнований ракетою будинок на Осипенківській — фото: Наслідки ракетних ударів по Запоріжжю — фото: facebook.com/vkgunpzp

У Запоріжжі знайшли джерело фінансування для відновлення будинку за адресою – вулиця Зестафонська, 8. Цю дев’ятиповерхівку восени 2022 року зруйнувала російська ракета.

Як повідомили у міськраді Запоріжжя, Кабмін вирішив виділити із держбюджету понад 249 мільйонів гривень на відновлення будинку. Якщо фінансування буде стабільним, то роботи можуть закінчити 2024 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З мешканцями будинку вже провели зустріч та відповіли на запитання. Секретар міськради Анатолій Куртєв сказав, що люди висловили різні точки зору щодо долі будинку і всі їх взяли до уваги.

Нагадаємо, що сусідній будинок, який також постраждав тієї ночі, вирішили капітально відремонтувати. На це виділили гроші із міськбюджету.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя