У Мелітополі пролунав потужний вибух у штабі окупантів

У Мелітополі пролунав потужний вибух у штабі окупантів.

У Мелітополі пролунав потужний вибух у штабі окупантів. Ілюстративне фото: pixabay.com

Ввечері 18 грудня у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух поблизу школи, де ворог облаштував штаб.

Вибух у тимчасово окупованому місті пролунав близько о 19:00. Мішенню спротиву був зрадник-поліцейський, який почав співпрацювати з росіянами. Про це в етері національного телемарафону новин заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Федорова, близько о 19 вечора в тимчасово окупованому Мелітополі пролунав потужний одиночний вибух. Він був поблизу 22-ї школи, яка розташована в одному з районів міста. Федоров уточнив, що саме цю школу росіяни захопили в один із перших днів тимчасової окупації й там розмістили свій штаб.

Мер Мелітополя додав, що вибух пролунав неспроста. Мішенню спротиву став зрадник-поліцейський, який погодився співпрацювати з ворогом і пішов до окупаційної поліції. Він відзначається тим, що наджорстко поводиться з цивільними мешканцями, які чекають на повернення ЗСУ.

Він також додав, що нині від сил спротиву чекають на гарні новини й на ліквідацію ще одного зрадника для того, щоб «іншим було просто неповадно це робити». Федоров також наголосив, що цивільні під час вибуху не постраждали.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя