«To be or NATO be»: гігантську фігуру Зеленського представили на карнавалі в Кьольні

"To be or NATO be": гігантську фігуру Зеленського представили на карнавалі в Кьольні.

"To be or NATO be": гігантську фігуру Зеленського представили на карнавалі в Кьольні. Джерело: RADA.zp.ua

Сьогодні в Німеччині відбулися головні процесії німецького карнавалу — Rosenmontag, який традиційно проходить на Масляну. 

Обов’язкова частина карнавальної програми в «скажений понеділок» — вози з гігантськими фігурами з пап’є-маше, які в сатиричній формі реагують на актуальні політичні теми.

Тема війни в Україні залишається ключовою в карнавальних процесіях.

Російський диктатор Володимир Путін у таких сценах цілує чорта, прокручує світ через м’ясорубку, або сидить у кривавій ванні в кольорах українського прапора.

Цього року фігура Путіна була представлена в єдиній експозиції з главою РПЦ патріархом Кирилом. «З Росії з любов’ю» і зачіпає відразу безліч тригерів: ЛГБТ, війна (Путін одягнений у камуфляж), висміює фальшиву «великодуховність» держави-агресора.

Фото з карнавалу.Фото з карнавалу. Джерело: dw.com

У Кьольні представили фігуру президента України Володимира Зеленського, який тримає каску на тлі напису «To be or NATO be» (відсилання до шекспірівського be or not to be), повідомляє RADA.zp.ua з місця подій.

Фото з карнавалу.Фото з карнавалу. Джерело: RADA.zp.uaФото з карнавалу.Фото з карнавалу. Джерело: RADA.zp.uaФото з карнавалу.Фото з карнавалу. Джерело: RADA.zp.ua

Автор: Діана Прокопчик.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя