Стали відомі особи загиблих внаслідок обстрілу Запоріжжя | Новини Запоріжжя

Вранці 22 березня військові російської армії випустили по Запоріжжю та Запорізькому району 20 ракет. Снаряди поцілили по Дніпровській ГЕС та житловим кварталам.  Внаслідок масованого ворожого обстрілу постраждали 29 людей, ще троє — загинули.

У результаті ракетних ударів в обласному центрі загинули 35-річний чоловік та його 9-річна донька, а також 63-річний водій тролейбуса, який був на маршруті. Фрагменти їхніх тіл були вилучені з-під завалів і згорілого транспорту та ідентифіковані за ДНК-профілями, повідомляли у Національній поліції.  

У власному будинку загинув 35-річний Борис та його донька Вероніка повідомляє видання 061. На своїй сторінці в соціальній мережі Ірина, мама загиблої дівчинки, опублікувала світлини загиблих. Близькі родини організували збір для допомоги Ірині за посиланням.

Ворожий обстріл також вбив 63-річного Геннадія Сківського. В момент обстрілу чоловік був на маршруті й рухався греблею. Внаслідок атаки тролейбус загорівся і водій загинув. Видання «Акцент» повідомляє, що Геннадій працював на «Запоріжелетротрансі» з 1986 року.

Допомогти родині загиблого можна за реквізитами 5363 5420 1276 7332 (картка Наталі Меркулової, цивільної дружини Геннадія).

У Запоріжжі третій день ліквідують наслідки ворожого масованого обстрілу, — ФОТО, ВІДЕО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя