Сили оборони продовжують наступ на Мелітопольському напрямку

Сили оборони продовжують наступ на Мелітопольському напрямку.

Сили оборони продовжують наступ на Мелітопольському напрямку. Фото: zsu.gov.ua

Сили оборони продовжують проводити наступальну операцію на напрямку Мелітопольського напрямку, і досягли успіху в районах Новоданилівка-Новопрокопівка та Мала Токмачка-Вербове (Пологівський район).

За даними представників Генерального штабу Збройних сил України, сили української оборони отримали перемогу в районах Новоданилівка-Новопрокопівка та Мала Токмачка-Вербове, встановили контроль на досягнутих позиціях, наносять удари з артилерії по виявлених об’єктах противника, проводять дії зі здійснення контрбатарейної боротьби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Напередодні заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що на Запорізькому напрямку ворожа армія перебуває в оборонному становищі.

Під час наступальних дій українських Сил оборони були досягнуті успіхи на південно-східному напрямку від Роботине і південніше від Мала Токмачка в Запорізькій області. Сили оборони закріпили свої позиції на досягнутих лініях оборони, зазначила Маляр.

Противник продовжує обстрілювати цивільні об’єкти та позиції Сил оборони в Запорізькій області, активно використовуючи артилерійські удари «Ланцет».

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя