Щоб відвернути увагу від воєнних злочинів, окупаційна влада Запорізької області збільшила кількість пропаганди | Новини Запоріжжя

Щоб поширити позитивне сприйняття окупаційної адміністрації, загарбники значно збільшили кількість пропаганди на окупованій частині Запорізької області.

Про це повідомляють у Центрі національного спротиву.

Російській партії «Єдина Росія» збільшила кількість своєї пропаганди. Вони розповсюджують кремлівські наративи про те, що за сприяння партії в регіоні буде проведено ремонти та відновлення у закладах шкільної освіти й лікарнях, будуть побудовані та відкриті центри з надання адміністративних послуг, а для населення будуть вжиті заходи з покращення системи охорони здоров’я.

«Таким чином Кремль прагне вселяти населенню тимчасово окупованих територій півдня України почуття лояльності до окупаційної адміністрації та відвертати увагу громадян від воєнних злочинів», — кажуть у Центрі національного спротиву.

Мітинги проти Зеленського, втрати ЗСУ та червоний прапор над Бундестагом: які фейки та маніпуляції російська пропаганда просуває у Запорізькій області.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя