«Рекомендують» голосувати в супроводі автоматників: на захоплених територіях Запорізької області продовжуються псевдовибори | Новини Запоріжжя

Вже сьомий день по захоплених селах Запорізької області окупанти та колаборанти «збирають» голоси на псевдовиборах.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, вони приходять додому мирних мешканців в супроводі автоматників, «рекомендують» не відмовлятися голосувати, щоб не було проблем, а також «радять» обирати певну політсилу — путінську «Єдіную Росію».

Таким чином вже «назбирали» явку у 25%.

«Україна не визнає вибори на тимчасово окупованих територіях. Всі причетні до їх організації є злочинцями за українським законодавством. Повідомити про колаборантів — членів виборчих комісій можна на пошту [email protected]», — зазначив мер Мелітополя.

Нагадаємо, РФ призначила на 10 вересня так звані вибори на тимчасово окупованій частині України. Йдеться про захоплені російськими окупаційними військами території Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Дострокове фейкове голосування вже почалося, обирають людей до «парламентів» та «муніципальних рад». ЄС засудив російські псевдовибори на окупованій території Запорізької області.

Перед псевдовиборами в Енергодарі окупанти проводять фейкові «соцопитування» та намагаються позбутися камер у під’їздах

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя