Ракетний удар по Запоріжжю: загинув військовий, який приїхав у відпустку через поранення | Новини Запоріжжя

У суботу, 29 липня, військові російської армії завдали ракетний удар із зенітно-ракетного комплексу С-300 по Шевченківському району Запоріжжя. Внаслідок ворожої атаки загинули двоє людей, в тому числі 45-річний військовослужбовець, який був у відпустку через поранення.

Про це повідомляють у Матвіївській сільській раді Запорізького району.

Військовослужбовець Збройних сил України Сергій Єрємєєв отримав поранення у бою й приїхав додому у короткострокову відпустку для лікування. Того дня чоловік був недалеко від епіцентру ворожого удару. Від отриманих поранень він помер на місці.

За місяць до загибелі захиснику виповнилося 45 років.

Сьогодні, 2 серпня, військовослужбовця військової частини 0693, 54 бригади, стрільця штурмової групи поховали у селі Українка.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» 29 липня військові російської армії завдали удар по Запоріжжю ракетою С-300. Удар прийшовся по лісосмузі. Вибуховою хвилею та уламками ракети пошкоджено квартири у багатоповерхових будинках, припарковані автомобілі, високовольтні електропроводи, магазини, інші будівлі на підприємствах та об’єктах інфраструктури навколо епіцентру влучення. Внаслідок ракетної атаки загинули двоє людей, ще троє звернулися до лікарень за медичною допомогою.

Під час артилерійського обстрілу загинув захисник із Запорізької області.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя