Ракетна атака на Запоріжжя: є влучання ракет у житлові райони і постраждалі | Новини Запоріжжя

Сьогодні, 8 січня, о 07:00 ворог завдано масованого ракетного удару по Запоріжжю.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Внаслідок комбінованої атаки крилатих та балістичних ракет з різних напрямків у обласному центрі пролунало загалом п’ять вибухів.

Наразі відомо про влучання ракет у житлові райони – на відкриті території та поруч із будинками.

Внаслідок ракетної атаки станом на 08:00 відомо про двох постраждалих – чоловіка та жінку. Інформація попередня та може доповнюватися.

На місцях ударів працюють оперативні та рятувальні служби.

Оновлено 9:31

Станом на зараз кількість постраждалих зросла до чотирьох осіб.

Оновлено 10:24

Як повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації та Запорізькій міській раді, двоє постраждалих отримали травми легкого ступеня важкості. Після надання медичної допомоги вони відмовилися від госпіталізації.

«Одна людина у тяжкому стані, одна — у середньому. Вони госпіталізовані», — йдеться у повідомленні Анатолія Куртєва, виконуючого обов’язки міського голови.

Внаслідок ворожого обстрілу у 9 багатоповерхових будинках вибиті вікна. Крім того, постраждали 6 приватних будинків. На місці працюють усі профільні служби та усувають наслідки ранкового обстрілу. Також встановлено намети міської ради та комунальні автобуси, де соціальні працівники та представники районних адміністрацій консультують людей.

Якщо ваш будинок отримав пошкодження, повідомляйте про це або спеціалістам, які чергують у наметах міськради та автобусах, або на 15-80 (зі стаціонарних) або з мобільних (061) 787-15-80; (050) 414-15-80; (067) 656-15-80.

Окупанти обстріляли 22 населених пункти Запорізької області: є зруйновані будинки

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя