Професійна фотосесія за донат на ЗСУ: у Запоріжжі пройде тижневий проєкт «Фотоспалах» | Новини Запоріжжя

Впродовж тижня, з 23 по 29 жовтня, у Запоріжжі пройде фотопроєкт, всі кошти з якого направлять на потреби Збройних сил України. Ідея проєкту волонтерського фонду «Starlife charity» полягає в тому, що кожен, незалежно від професії та статусу, можуть допомогти країні своєю творчістю, взявши участь в професійній експрес-фотосесії за донат.

Про це повідомляють організаторки.

Проєкт «Фотоспалах-тур містами» для збору коштів на укомплектування чотирьох ударних груп безпілотниками вже успішно пройшли в Дніпрі, Києві та Мукачеві. Волонтерки зібрали 59 тисяч гривень. Наступного тижня він стартує в Запоріжжі, де 16 професійних фотографів на 16 локація проведуть різноманітні фотосесії.

За донат кожен зможе втілити свої ідеї в життя, або скористатися допомогою професійних фотографів у підборі образів та локацій. За півгодинну експрес-фотосесію можна буде зробити близько 50 фото.

«Мешканців міста запрошуємо долучитися — всі донати за фотосесії підуть на укомплектування безпілотниками чотирьох ударних груп спецпідрозділу ГУР МО «Крила»», — розповідають організатори.

Донат для вуличної зйомки — від 500 гривень, студійної — від 600 гривень.

Для запису звертайтесь до організаторок заходу: 0963938467 – Дар’я; viber/telegram і 0959365542 – Марія; viber/telegram.

Гумор під час війни: як запорізькі коміки на своїх стендап-шоу збирають гроші для допомоги армії.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя