Повалені дерева, застряглі в багнюці авто й забезпечення проїзду на дорогах: наслідки негоди у Запоріжжі та області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У неділю, 26 листопада, в Україні різко погіршилась погода — штормовий вітер та опади. Внаслідок негоди у Запоріжжі попадали дерева та місцями зникло світло. Роботи з ліквідації наслідків негоди комунальні служби міста розпочали вночі й наразі вони тривають.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

Через сильні пориви вітру в обласному центрі повалені 8 дерев. Комунальні служби опрацьовують ці питання. Крім того, через негоду в місті виникли перебої зі світлом, енергетики займаються відновленням електропостачання.

У Запоріжжі надзвичайники двічі за добу надали допомогу водіям вантажівок, які застрягли у багнюці та не могли продовжувати рух. За допомогою спецавтомобілів рятувальники відбуксували транспорт на тверде покриття.

«Також з ночі виконується обробка доріг протиожеледними матеріалами та посипка тротуарів і зупинок громадського транспорту. Працюють 43 одиниці техніки КП «ЕЛУАШ» та 94 працівники підприємства», — повідомляють у міській раді.

За даними Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області за добу на дорогах державного значення Запорізької області працювало 26 одиниць дорожньої техніки. Використано 133 тонн протиожеледних матеріалів. Роботи триватимуть у цілодобовому режимі до настання сприятливих погодних умов.

Наразі проїзд дорогами державного значення забезпечено. Однак водії закликають бути обачними, бо очікується погіршення погодних умов.

«Якщо під час вашої подорожі відбувається різке погіршення погодних умов — радимо скористатися місцями відстою або об’єктами дорожнього сервісу на автодорогах Запорізької області. Єдиний контакт-центр де можна отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу: +38 067 400 60 80», — йдеться у повідомленні.

Перелік місць відстою для великовантажних транспортних засобів на автодорогах Запорізької області дивіться за цим посиланням.

Зупинена робота котелень, перебої зі світлом та підтоплені райони міста: наслідки негоди в окупованому місті Запорізької області, — ФОТО, ВІДЕО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя