Окупанти здійснили п’ять атак біля трьох населених пунктів Запорізької області | Новини Запоріжжя

На Оріхівському напрямку ворог здійснив п’ять атак в районах населених пунктів Гуляйполе, Малинівка та Роботине Запорізької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 6 березня.

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали Малинівка та Мала Токмачка Запорізької області.

Вчора на всьому українському фронті відбулося 86 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав чотири ракетних та 106 авіаційних ударів, здійснив 154 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Вночі окупанти вчергове атакували Україну БпЛА «Shahed». За попередньою інформацією, Сили оборони знищили 38 із 42 дронів. Інформація щодо постраждалих та пошкодження об’єктів інфраструктури уточнюється.

Підрозділи ракетних військ України завдали ураження по двох пунктах управління ворога, одному району зосередження особового складу, озброєння і військової техніки, складу боєприпасів, зенітному ракетному комплексу Бук-М1 та радіолокаційному комплексу розвідки і контролю стрільби «Зоопарк-1».

За даними Запорізької ОВА, 5 березня ворог завдав 328 ударів по 6 містах та селах Запорізької області. Мирні жителі не постраждали.

Вбивство мирного мешканця, звинувачення в бажанні отруїти гауляйтера та вирок за вірш: що відбувається на окупованій частині Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя