Окупанти перетворили санаторій у Запорізькій області на військовий шпиталь | Новини Запоріжжя

Російські загарбники переоблаштовують школи, дитячі садки, бази відпочинку, будинки та санаторії на військові шпиталі через великі втрати на полі бою. Черговий військовий шпиталь з’явився у Мелітополі.

Про це повідомляють у Генеральному штабі Збройних Сил України.

На території мелітопольського санаторію російські загарбники обладнали польовий шпиталь. Туди звозять поранених російських загарбників, де їм надають медичну допомогу. На сьогодні у польовому шпиталі перебуває до 100 поранених окупантів.

Як раніше повідомляв Перший Запорізький, у тимчасово окупованому Бердянську ворог облаштував для поранених госпіталь на захопленій базі відпочинку. У селищі Шевченківське на території «націоналізованого» будинку окупанти облаштували черговий польовий військовий шпиталь.

Крім того, російські загарбники облаштували кілька мобільних крематоріїв у Запорізькій області. Тіла спалюють фактичні безперервно. Також є братські могили у Пологівському та Василівському районах. За повідомленнями мешканців у Молочанську, окупанти спалюють тіла своїх військових прямо в ямах.

Контролюють дорослих й дітей: загарбники прослуховують телефони мешканців окупованих територій Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя