Очевидці зняли страшне відео моменту попадання другої ракети по готелю Reikartz у Запоріжжі

Очевидці зняли страшне відео моменту попадання другої ракети по готелю Reikartz - фото із соцмереж

Очевидці зняли страшне відео моменту попадання другої ракети по готелю Reikartz — фото із соцмереж

У момент російської атаки на готель Reikartz у Запоріжжі багато громадянських людей було не лише на території закладу, а й у Вознесенівському парку через дорогу. Один із очевидців зняв страшне відео.

На ньому видно, що після першого влучення ракети на територію готелю туди прилетіла друга ракета. Вона летіла через центр міста у бік Набережної, через «Райдугу», Вознесенівський парк. У цей момент в одній із найпопулярніших зон відпочинку було дуже багато людей, які зрештою злякалися звуку ракети та вибухів. Як тільки свист почули діти – вони закричали і впали на землю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У перші хвилини після прильотів до готелю прибули наряди поліції охорони. У прес-службі поділилися відео, як двоє поліцейських обходили будівлю готелю та побачили дівчину, яка не могла самостійно евакуюватися з готелю. Вона була на другому поверсі та кричала, бо не могла вибратися з-під завалів.

Нагадаємо, вчора ввечері, 10 серпня, росіяни вдарили по готелі Reikartz у Запоріжжі. Внаслідок цього загинула одна жінка, а 19 людей постраждали. Серед них чотири дитини, двоє з яких приїхали до Запоріжжя лише на добу.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя