На захопленій території Запорізької області викрадають жінок:  окупанти шукають «диверсанток» та «терористок» | Новини Запоріжжя

Росіяни продовжують терор на окупованій частині Запорізької області — стало відомо про чергові викрадення людей, зокрема жінок. Таким чином окупанти  вишукують так званих «диверсанток» та хочуть тримати мешканців у страху.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. 

Так, нещодавно 58-річну мешканку Бердянська затримали за допис в соцмережах — жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Забрали з власного будинку після обшуку і мешканку Мелітополя — теж за коментарі в месенджері.

Повідомлення про зникнення жінок надходять і з Пологівського району. Нещодавно окупанти забрали на допит мешканку Токмака, її місцеперебування наразі невідоме.

«Окупантам потрібно тримати в страху місцевих — саме тому їм байдуже, з кого робити диверсантів. Життя на тимчасово окупованій території наднебезпечне», — йдеться у повідомленні мелітопольського міського голови. 

Раніше повідомлялось, що загарбники моніторять вподобання патріотичних сторінок у соцмережах й намагаються вирахувати місцевих мешканців.

Окупанти завдали по Запорізькій області три авіаудари та обстріляли інші населені пункти з різного озброєння: зруйновані будинки, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя