На блокпості в Мелітополі улюбленець Кадирова спровокував конфлікт з російськими військовими: сутичка ледь не закінчилась стріляниною, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

У північній частині тимчасово окупованого Мелітополя сталася сутичка між російськими військовими, що стояли на блокпості, та «кадирівцями». Під час сутички чеченці ледь не застосували зброю.

Відповідне відео з’явилось в соціальній мережі.

«Друг Кадирова, командир чеченського батальйону «Ахмат-Схід» Ваха Хамбулатов (авт.: позивний «Асхаб») погрожує розстріляти блокпост російських військових під Мелітополем після того, як їм не сподобалися його документи», — пише Денис Казанський, український блогер, журналіст та політичний оглядач.

На блокпості російський військовий зупинив авто й попросив надати бойове розпорядження, яке дозволяє виїхати. Та коли перевіряючий сказав, що документ не дійсний, адже в ньому не вказаний термін дії, чеченці почали сперечатись. «Кадирівець» сказав, що йому все одно, що в них він не вважається дійсний, він командир батальйону «Ахмат-Схід» і це розпорядження йому видав командир полку.

Після цього чеченці вийшли з машин та почали погрожувати зброєю російському військовому. Також на відео чутно як «кадирівці» б’ють російського окупанта.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!

На окупованій частині Запорізької області загарбники змушують бюджетників здавати кров через великі втрати на фронті.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя