Ігнат прокоментував вибухи в Москві

Ігнат прокоментував вибухи у Москві -

Ігнат прокоментував вибухи у Москві — фото: t.me/tass_agency

Сьогодні, 30 липня, кілька дронів вдарили по Москві. Вони впали на одну з веж бізнес-центру «Москва-Сіті». Ситуацію прокоментували у Повітряних Силах ЗСУ.

Як повідомив речник Юрій Ігнат, «вони отримали те, що хотіли»:

— У Росії завжди щось літає, і в Москві зокрема. Тих, кого війна «не стосується», вона вже стосується. Вже є певні настрої у Росії – щось прилітає, прилітає гучно. Тому говорити про російський спокій у глибинці вже не доводиться. Вони отримали те, що хотіли, — заявив сьогодні під час телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

За неофіційними даними, в атакованій вежі знаходяться відразу три російські міністерства – Мінекономрозвитку, Мінпроторг та Мінцифри. Поруч з вежею знаходять їх документи.

Місцеві в соцмережах пишуть, що після «бавовни» довелося евакуювати цілу вежу. Вибух був сильним і розбудив мешканців сусідніх домівок – тремтіли стіни, спрацювала пожежна сигналізація, вибиті вікна. У Міноборони РФ заявили, що один український БПЛА знищено в повітрі засобами ППО над територією Одинцовського району Московської області. А ще два придушені засобами РЕБ і, втративши управління, вони впали на території комплексу нежитлових будівель «Москва-Сіті».

Ігнат прокоментував вибухи у Москві -Ігнат прокоментував вибухи у Москві — фото: t.me/tass_agency

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя