Елегантні подарунки: найпопулярніші бренди аксесуарів для чоловіків

Яке б свято не наближалося, завжди хочеться близьку людину порадувати оригінальним, красивим і, головне, потрібним подарунком. Вибір презенту для чоловіка – складне заняття. Потрібно точно знати його смак, стиль, а також потребу в чомусь.

Шопінг люблять жінки, а ось чоловіків витягнути по магазинах — та ще завдання. Якщо у вас така ж ситуація, можна просто зробити замовлення онлайн – це і швидше, і вигідніше. Потрібно лише знати, який фасон одягу підійде під фігуру чоловіка, які його улюблені кольори, яких аксесуарів не вистачає в гардеробі.

Після цього можна сміливо вирушати за онлайн-покупками. Ви можете вибрати вироби на будь-який сезон. Сьогодні є багато знаменитих брендів, які пропонують не просто гарні моделі для доповнення образу, а унікальні колекції якісних матеріалів.

Чоловічі сорочки відомих брендів

Сорочки чоловічі брендові точно порадують винуватця свята, навіть якщо в його гардеробі вони є, але багато сорочок не буває. Класичні, повсякденні, яскраві, різнокольорові, однотонні – вибір величезний.

Серед популярних брендів чоловічих сорочок можна виділити:

  • Dolce&Gabbana. Відомий бренд випускає не лише дизайнерські екстравагантні вироби, а й класичні варіанти, які ніколи не вийдуть із моди. Чорні, білі, блакитні – це безпрограшний варіант, який сподобається всім. Але якщо ваш чоловік віддає перевагу яскравому одягу, щоб бути в центрі уваги, в асортименті ви знайдете і такі варіанти;
  • Polo Ralph Lauren. Це сорочки для справжніх поціновувачів. Бренд був створений дуже давно в Нью-Йорку, і його головна філософія – це щоденна зручність, респектабельність та «приналежність до клубу»;
  • Balmain. Лише у 2016 році було проведено перший показ чоловічого одягу цього бренду, а також сорочок для чоловіків. Тут ідеальне поєднання шику та якісних матеріалів, зручного крою для повсякденного носіння. Можна вибрати як класичну сорочку з оригінальним декором, так і повсякденну джинсову, яка додасть образу шарму.

Сорочки можуть бути вільними, приталеними чи класичними. Щоб підібрати відповідний розмір, потрібно знати обхват талії, грудей та стегон, а також визначитися з довжиною рукава.

Чоловічі ремені: стильний аксесуар на всі випадки життя

Ще один варіант подарунка, який сподобається всім – це брендові чоловічі ремені. Аксесуар має бути якісним, стильним та довговічним. Ремінь може бути призначений для класичного костюма, а також є варіанти для образу із джинсами або повсякденними брюками.

Відомі бренди, які випускають ремені для чоловіків:

  • Saint Laurent. Такі ремені виготовлені з натуральної шкіри. Причому є як простіші моделі з телячої шкіри, а також витончені, вишукані та незвичайні зі шкіри пітона або крокодила;
  • Polo Ralph Lauren. Асортимент дуже різноманітний. Ремені представлені із різних матеріалів: шкіряні, текстильні, із сучасних штучних матеріалів. Який би варіант ви не вибрали, ваш чоловік буде у захваті, а сам аксесуар прослужить дуже довго;
  • Balmain. Такі ремені часто оздоблені оригінальними пряжками. В асортименті ви знайдете універсальні вироби під будь-який образ, класичні та суворі, а також яскраві та незвичайні для сміливих та активних;
  • Dolce&Gabbana. Цей бренд також пропонує строгі класичні ремені, але є і яскраві під будь-які образи — з декором, візерунками, різними кольорами. Часто компанія додає свій логотип на виріб, що робить аксесуар пізнаваним і додає образу статусності.

Ремінь – це аксесуар, яким можна здивувати та порадувати свого чоловіка.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя