Дрони атакували танкер SIG біля Керчі: що відомо

Дрони атакували танкер SIG біля Керчі: що відомо -

Дрони атакували танкер SIG біля Керчі: що відомо — фото: sky.news

Ніч 5 серпня була неспокійною для росіян: на півострові Крим пролунали вибухи. Згодом стало відомо про атаку дронами танкера SIG.

Спочатку в окупованому Криму спрацювала система ППО, а згодом Міноборони Росії повідомили про атаку 13 безпілотників. Російські телеграм-кали повідомили про те, що постраждалих та руйнувань немає.

Згодом зʼявилася інформація щодо пошкодження танкеру Російської Федерації.

За інформацією наступного російського Телеграм-каналу, екіпаж комерційного судна повідомив про пошкодження машинного відділення та наразі йому на допомогу відправлені рятувальники. За попередньою інформацією, жертв немає. Повідомлялося, що судно не може самостійно переміщатися.

Фото пошкодженого танкера -Фото пошкодженого танкера — фото: російський telegram.baza

Пізніше оприлюднили інформацію із посиланням на морський рятувально-координаційний центр, що до пошкодженого танкера прибули два буксири, вирішується питання про транспортування судна.

Також супутниковий знімок пошкодженого корабля показав можливий витік нафти. Про це повідомляє Sky News. Помітна темна пляма, що поширюється від задньої частини пошкодженого судна, може бути витоком нафти, вважають журналісти. Але деякі аналітики також припускають також, що це бруд із двигунів.

Супутниковий знімок пошкодженого корабля -Супутниковий знімок пошкодженого корабля — фото: sky.news

Нагадуємо, раніше RADA.zp.ua повідомляв, що ніч в Дніпропетровській області знов була під обстрілами росіян. Ворог продовжує терор Нікопольського та Марганецького району. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя