Били ракетами «Іскандер» та Х-35: нові деталі вчорашнього обстрілу Запоріжжя та передмістя, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У вівторок, 12 вересня, військовий російської терористичної армії двічі за день завдав ракетних ударів по Запоріжжю та передмісті.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

У другій половині дня російські військові завдали удар ракетою «Іскандер» по території об’єкта інфраструктури в Запоріжжі, увечері – крилатою ракетою Х-35 по відкритій  ділянці в передмісті. Істотних руйнувань не зафіксовано.

Всього за минулу добу російські загарбники завдали 101 удар по Запорізькій області. Російські загарбники атакували регіон безпілотними літальними апаратами, обстрілювали з артилерії, авіації та реактивних систем залпового вогню.

По прифронтовому Оріхову ворог знову наніс авіаційні удари. Під час ворожого обстрілу 49-річний чоловік отримав поранення руки. Допомога йому надана на місці.

Внаслідок артилерійського обстрілу на території фермерського господарства у Степногірській громаді пошкоджено господарські споруди, також частково пошкоджено дачні будинки. В одному із населених пунктів громади горів сухостій.

За всіма фактами військових злочинів співробітники поліції та Служби безпеки України відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Росіяни намагаються повернути втрачені на Запоріжжі позиції: створюють штурмові загоні з колишніх ув’язнених

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя