«Бавовна» у Запорізькій області: яких втрат зазнав ворог | Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області 18 липня було не спокійно. Близько п’яти вибухів було чутно у селі Бурчак Михайлівського району, ще один — в окупованому Мелітополі, а в Токмаку щось сталося з телевежею.

Про це повідомив Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

Близько полудня у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав вибух. Російські загарбники повідомили, що їхня ППО збила українську ракету.

«Звичайно, це все неправда. Як підтвердження того, що ворог вкотре у своїй пропаганді бреше, це те, що він показав уламки ракети С-300. А ми ясно розуміємо, що саме такі ракети стоять на озброєнні «дірявого» ППО РФ, яке сьогодні функціонує, прикриваючись нашим цивільним населенням на тимчасово окупованій території», — сказав Іван Федоров.

Близько п’яти вибухів пролунало у вівторок увечері у селі Бурчак, яке знаходиться неподалік від Запорізької лінії фронту. Удари були до позиціям ворога. За словами мера Мелітополя, у цьому населеному пункті в усіх адміністративних та соціальних будівлях, а також сільгоспоб’єктах оселилися окупанти.

«Ворог як завжди сказав про те, що звичайно били по цивільному населенню, але все це маячня. А було знищення в черговий раз військової міці», — сказав Федоров.

Учора ввечері також щось сталося з телевежею у Токмаку. Наразі вона не транслює російську пропаганду.

Окупанти готують чергову провокацію на Запорізькій АЕС в кінці липня, — ГУР.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя