«Auchan» змінює формат роботи в Запоріжжі: буде працювати тільки онлайн | Новини Запоріжжя

«Auchan Україна» переходить в онлайн формат роботи у Запоріжжя, а з квітня 2024 року закриє магазини у зв’язку із закінченням договору оренди. Така ж ситуація склалася й в Кривому Розі.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

На початку 2022 року компанія вже анонсувала закриття гіпермаркетів, проте після повномасштабного вторгнення Росії, «Auchan Україна» та «Arricano» домовились про продовження оренди, щоб надати мешканцям доступ до продуктів харчування та інших товарів.

У зв’язку з закінченням договору оренди, з квітня 2024 року «Auchan Україна» закриє магазини у Запоріжжі й Кривому Розі та обіцяє забезпечити співробітників робочими місцями в містах присутності «Auchan Україна».

За даними компанії, клієнти почали надавати перевагу онлайн-замовленням. Електронна комерція дозволяє здійснювати закупівлі з безпечного місця, а безпеку співробітників та клієнтів в «Auchan Україна» називають першочерговим пріоритетом.

«З квітня 2024 в Запоріжжі та Кривому Розі магазини «Auchan Україна» закриються, але онлайн ми відкриті завжди. Продовжуємо працювати як інтернет-магазин. Наша ціль — продовжувати соціальну місію і дбати про людей, супроводжувати у релокації своїх співробітників, створювати нові робочі місця та підтримувати продовольчу безпеку країни через захист купівельної спроможності. Ми маємо чіткі плани розвитку на наступні роки. У 2024 плануємо відкривати нові об’єкти, розвиватися в різних форматах та каналах продажу. А також, продовжувати сплачувати податки для забезпечення сталого розвитку економіки країни. «Auchan Україна» є міжнародною компанією, яка продовжує інвестувати в Україну», — заявила CEO «Auchan Україна» Марта Труш.

Компанія обіцяє продовжувати співпрацю з В2В партнерами міст Запоріжжя та Кривий Ріг та підтримувати всі соціальні та благодійні ініціативи, які були створені гіпермаркетами в цих містах за 14 років роботи, в тому числі проєкти, започатковані під час повномасштабного вторгнення.

«З моменту повномасштабного вторгнення благодійна допомога Auchan Україна склала понад 68 мільйонів гривень, з них понад 55,6 мільйонів на допомогу населенню, медичним закладам і захисникам та 12,8 мільйонів через БФ «Auchan з тобою» на допомогу співробітникам та їх сім’ям, які постраждали під час війни. Також співробітники компанії впроваджують проєкт, в рамках якого вже приготували понад 340 тисяч благодійних обідів для вимушено переселених та постраждалих від війни», — зазначають в компанії.

Окупанти завдали 162 удари по Запорізькій області: внаслідок атаки БПЛА по Запоріжжю поранена жінка

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя