2,5 млр грн до кінця року закумулює фонд оборони Запорізької області на допомогу Силам оборони | Новини Запоріжжя

У Запорізькій області триває будівництво фортифікаційних споруд відповідно до завдань, які поставили українські військові. Крім того, фонд оборони Запорізькій області продовжує закуповувати дрони, баги та пікапи для захисників, які воюють на Запорізькому напрямку.

Про це в етері повідомив Іван Федоров, очільник Запорозької обласної військової адміністрації.

Будівництво фортифікації просувається відповідно до тих задач, які ставлять військові. Вже узгоджені наступні кроки, які потрібно робити для посилення безпеки мешканців Запорізької області.

«Точно будемо посилювати оборону міста Запоріжжя для того, щоб ворог навіть і не думав йти в сторону Запоріжжя, розуміючи що шансів нема», — сказав посадовець.

На сьогодні фонд оборони Запорізької області вже зібрав понад 1,5 мільярда гривень на потреби українських військових, які воюють на Запорізькому напрямку. Українським захисникам вже передали мавіки з системами нічного бачення, понад 3000 FPV-дронів, засоби РЕБ, пікапи, багі.

«Тут є вкрай важлива участь кожної громади Запорізької області, яка брала участь у зборах фонду оборони Запорізької області. В цілому ми бачимо, що до кінця року зможемо закумулювати понад 2,5 мільярди гривень. Всі ці кошти йдуть безпосередньо на найбільші потреби наших військових», — сказав Федоров.

Вогневі позиції в приміщеннях та на даху: ситуація на Запорізькій АЕС

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя