Завершують будівництво зруйнованої частини та готуються до відновлення даху: у Запоріжжі продовжують відновлювати зруйнований будинок, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Шостого жовтня минулого року російські військові завдали удари ракетами С-300 по багатоповерховим будинкам на проспекті Соборному, 151 та вулиці Сталеварів, 16. На сьогодні відновлювальні роботи будинків тривають. Будівельники завершують будівництво останнього, п’ятого поверху, будинку на центральному проспекті міста.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

У відновленій частині звели сходи, виконують «стяжку» підлоги та штукатурні роботи. Наступного тижня забетонують перекриття, щоб розпочати відновлення даху.

На вцілілій частині будинку, з боку проспекту, завершили капітальний ремонт даху. А з боку вулиці Сталеварів роботи тривають. Також фахівці виконують ремонт під’їздів, утеплюють фасади та проводять заміну мереж.

У будинку на вулиці Сталеварів, 16 вже забетоновано перекриття між 2-м та 3-м поверхами, встановлюють опалубку для колон 3-го поверху. Наступного тижня із газобетонних блоків почнуть будувати стіни 1-го поверху.

У будинку на вулиці Зестафонській, 10, який постраждав внаслідок ворожої атаки 9 жовтня минулого року, радіатори продовжують підключати до мереж опалення. У квартирах прокладають електромережі, виконано підготовку до малярських робіт, замовлена плитка та шпалери.

Також, продовжують відновлювати будинок і на вулиці Кияшка, 22. Завершено монтаж стійок опалення, прокладають електромережі, «стяжка» підлоги. Наступного тижня планують встановити батареї, індивідуальний тепловий пункт та вікна.

Зруйновано житлові будинки: ворог з авіації та артилерії завдав удари по Запорізькій області, — ФОТО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя