Загарбники накручують кількість виборців на тимчасово окупованій території: намагаються приховати масовий відтік населення | Новини Запоріжжя

Центральна виборча комісія російських загарбників накручує кількість виборців на тимчасово окупованій території, аби, зокрема, приховати масовий відтік населення.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни не знають точної кількості жителів на тимчасово окупованій території. Відтак беруть за основу дані щодо населення до повномасштабної війни, й саме від цієї цифри будуть малювати явку у понад 70%, щоб завищити кількість виборців.

Це за задумом Кремля має додати легітимності «виборам» та створити картинку підтримки з боку місцевих мешканців.

«Центр національного спротиву закликає ігнорувати «вибори» та не допомагати пропагандистам малювати явку. Повідомити про членів «виборчих дільниць» можна за посиланням», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 15 по 17 березня у РФ та на тимчасово захоплених територіях України проводять фінальний етап незаконних так званих «президентських виборів». Їх засудила цивілізована світова спільнота, зокрема США, Великобританія та ЄС.

Мешканців Запорізької області закликають не ходити на дільниці.

Ворог застосував 61 безпілотник і здійснив по Запорізькій області 192 удари з артилерії: на власному подвір’ї загинула жінка, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя