За допомогою дронів захисники знищують ворожу живу силу, техніку та склади на Запорізькому напрямку, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Оператори підрозділу ударних дронів однієї із бригад територіальної оборони на Запорізькому напрямі ефективно знищують ворожі сили.

Про це повідомляють в Об’єднаному пресцентрі Сил оборони таврійського напрямку.

У мирні часи вони були геймерами, але після повномасштабного вторгнення стали бійцями Збройних сил України. Наразі українські захисники застосовують свої геймерські навички, щоб ефектно знищувати живу силу російських окупаційних військ, ворожу техніку та склади з боєкомплектами за допомогою дронів-камікадзе.

«Вчорашні геймери стають бійцями Збройних Сил України, використовують свої захоплення віртуальними іграми для оборони держави та закликають своїх однодумців застосувати свої навички у віртуальному світі на користь оборони України», — йдеться у повідомленні.

Захисник Михайло у мирний час був геймером, повідомляє «Наш час». Наразі він оператор FPV-дрону на Запорізькому напрямку. Досвід в іграх допомагає йому впоратися з пілотуванням.

«Коли я вдягаю окуляри й беру пульт, згадую, як мама казала, що ці ігри ні до чого доброго не доведуть. А ось яка користь від них», – розповідає захисник.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», українські захисники за допомогою дрону врятували двох поранених побратимів, які опинилися за кількасот метрів від позицій ворога.

З українським маркуванням і етикеткою: в Запорізькій області ворог виробляє плавлений сирок на «націоналізованому» заводі.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя