З авіації та артилерії ворог обстрілював житлові будинки у Запорізькій області: наслідки російської агресії, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Військовий російській окупаційній армії завдали 107 ударів по 24 населених пунктах Запорізького, Пологівського та Василівського районів минулої доби, 14 серпня. Внаслідок російської агресії є загиблі та постраждалі.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

По Оріхову та прилеглих селах ворог знову завдав удари з авіації та артилерії. Російські військові гатили по будинках мирних жителів.

Вночі 14 серпня ракетами С-300 ворог завдав удари по домівках у Степовому. Зруйновано декілька будинків та майно громадян. Внаслідок ворожого обстрілу загинули 70-річна жінка та 77-річний чоловік. З осколковими пораненнями до лікарні доставлено 64-річну дружину загиблого.

Як сьогодні повідомив Юрій Малашко, начальник Запорізької ОВА постраждала досі у реанімації. Їй провели всі необхідні операції, зокрема ампутацію ноги. Вона, як і раніше, залишається у важкому стані.

За зібраними матеріалами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Лікарі боролися за його життя три дні: кількість жертв російського авіаудару по Оріхову зросла

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя