Удар ракетами С-300 по Запоріжжю: пошкоджено територію цивільної інфраструктури, — ФОТО | Новини Запоріжжя

З реактивних систем залпового вогню, артилерії, авіації та зенітно-ракетних комплексів військові російської армії обстріляли Запорізьку область учора, 19 липня.

Про це повідомлять у Національній поліції у Запорізькій області.

Вночі 19 липня військові російської армії завдали удари із зенітно-ракетних комплексів С-300 по Запоріжжю. Внаслідок ракетної атаки на обласний центр пошкоджено територію цивільної інфраструктури та будівлі у садівничому товаристві.

Внаслідок регулярних ворожих ударів по Оріхову повністю зруйновано житлові будинки, також пошкоджено будинки в інших селах громади. В результаті вчорашньої авіаційної атаки поранено трьох жителів Оріхова. Ще одного постраждалого, 79-річного чоловіка, доправили до лікарні з пораненнями, але врятувати його не вдалось.

Також російські військові вчора завдали авіаційні удари по Малій Токмачці та Новоданилівці.

За добу правоохоронці задокументували наслідки 82 ворожих ударів на території Запорізької області. Зареєстровано 21 повідомлення про руйнування у 18 населених пунктах. Слідчі поліції та Служби безпеки України відкрили кримінальні провадження за частинами 1 та 2 статті 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Наступальна операція набирає обертів: ударні підрозділи Сил оборони просунулися на Мелітопольському напрямі.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя