Як стати клієнтом МФО

Кредит виручає у скрутні хвилини, коли затримали зарплату чи соціальні виплати, а гроші вже закінчилися. Якщо у друзів та родичів не хочеться просити, або у них немає вільних коштів, можна спробувати звернутися до банку. Але там обов’язково потрібно підтвердити свою платоспроможність, підготувати пакет паперів. І то немає жодної гарантії, що банківська позика буде схвалена, особливо якщо людина фінансово незріла з низьким доходом, або має заборгованість, невчасно погашений кредит. Взяти кредит з поганою кредитною історією, або не маючи офіційного джерела доходу, можна лише у мікрофінансовій установі. Там, де державні банки відмовлять, МФО дадуть відповідь схваленням заявки на кредит. Відсутність завищених вимог до позичальника, величезного списку документів, поруки та застави, сприяє підвищенню популярності мікрофінансової компанії Кача. Вся процедура оформлення займає близько 15 хвилин і відбувається на сайті сервісу, без бюрократичних випробувань та дзвінків. Позичальникам потрібно виконати кілька нескладних дій, щоби отримати кредитні гроші.

• Зайти на сайт та скористатися кредитним калькулятором. За його допомогою можна вибрати суму кредиту: від однієї до п’яти тисяч гривень;  а також термін його погашення: до 20 днів. Виставивши параметри, клієнт дізнається, яку суму потрібно повернути, та дату останньої виплати.

• Пройти реєстрацію, заповнивши форму необхідної інформації. Потрібно чесно відповідати на запитання, намагатись уникати помилок, що може стати причиною відмови у видачі кредиту.

• Надіслати заявку та дочекатися її обробки. Автоматична система швидко проведе оцінку всіх критеріїв, і якщо людина їм відповідає, схвалить мікропозику.

• Клієнт ставить підпис на складеному електронному договорі, уважно прочитавши його умови.

Коли все буде готове, гроші в тій сумі, яка зазначена в заявці та договорі, надійдуть на банківську картку позичальника.

                       Які фактори впливають на результат заявки?

У МФО видають мікропозику не лише особам, які офіційно працевлаштовані. Але якщо людина працює офіційно, має високий дохід, це відіграє позитивну роль при розгляді заявки. Не відмовить Кача Гроші у кредитуванні осіб безробітних, пенсіонерів, студентів, домогосподарок, якщо вони правильно заповнили заявку, не намагалися обдурити систему, завищуючи реальний дохід. Якщо негативне рішення було пов’язане з неправильно наданою інформацією, можна переоформити заявку, уникаючи помилок та неточностей. Враховується під час розгляду заявки й кредитна історія. МФО Кача надає позичальникам шанс її виправити, підвищити свій платіжний рейтинг, позичаючи гроші та розраховуючи на виплати без прострочення.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя