У зруйнованому ракетою запорізькому будинку розпочали демонтаж конструкцій, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У дев’ятиповерховому будинку на вулиці Запорізька 2А, в який 22-го березня минулого року влучила російська ракета, триває демонтаж конструкцій частини першого під’їзду. На завершальному етапі знаходяться і демонтажні роботи у квартирах цього під’їзду.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області.

При відновленні житлового будинку застосовується комплексний підхід. Так, після завершення демонтажних робіт проведуть роботи з відновлення (будівництва) під’їзду, ремонту квартир та сходових клітин, ремонту шахти ліфта та встановлення ліфтового обладнання, влаштування інженерних мереж, ремонту покрівлі, утеплення фасаду та благоустрою території.

Нагадаємо, Служба відновлення на сьогодні працює над відбудовою шести будинків у центрі Запоріжжя. Йдеться про постраждалі від обстрілів будинки на вулицях Запорізька, 2А, Запорізька, 2Б, Кам’яногірська, Незалежної України, 67, Незалежної України, 80/Якова Новицького, 3, вул. Миру, 14.

У всіх багатоквартирних будинках виконують капітальний ремонт з підсиленням несучих конструкцій. Роботи фінансує Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

40 БПЛА-атак, авіабомба та 90 ударів з артилерії: наслідки обстрілів Запорізької області за добу, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя