У Запорізькій області попрощалися із загиблим захисником | Новини Запоріжжя

20 липня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Приютне Пологівського району загинув Андрій Тарковський. До 50-річного ювілею захисник не дожив місяць.

Про це повідомляють у Вільнянській міській раді.

Андрій Тарковський народився у Вільнянську. Тут же здобув середню освіту. З 1991 до 1993 року проходив строкову службу. Впродовж 15 років чоловік працював у Софіївській виправній колонії №55. Коли вийшов на пенсію, став приватним підприємцем.

Після початку повномасштабного вторгнення Андрій Тарковський став на захист Батьківщини. З 26 лютого минулого року він служив у військовій частині А-7278.

20 липня Андрій Тарковський, командир 2-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 2-ї стрілецької роти військової частини А-7278, штаб-сержант загинув.

«Він був активною, життєрадісною. відкритою та світлою людиною, завжди готовий прийти на допомогу. Справжній патріот, вірний захисник своєї Батьківщини, люблячий чоловік, турботливий батько, завжди усміхнений та привітний. Таким він назавжди залишиться в пам’яті кожного з нас», — говорять про загиблого захисника знайомі.

У загиблого воїна залишилася дружина Юлія й діти — Владислав і Аліса.

Провести в останній путь Андрія Тарковського прийшли друзі, знайомі, однокласники, побратими та жителі Вільнянська.

«Герої не вмирають, вони живуть у нашій пам’яті, спогадах рідних, близьких та друзів, спогадах бойових побратимів, пам’яті мужнього народу та вдячних нащадків», — кажуть у міськраді.

На фронті у Запорізькій області героїчно загинув житель Кушугумської громади.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя