У тимчасово окупованому місті Запорізької області пролунало кілька вибухів: що відомо | Новини Запоріжжя

У п’ятницю ввечері в тимчасово окупованих Пологах пролунало кілька вибухів. Відомо, що це сталося у будівлі, де зібралися окупанти разом із російськими псевдовиборчими комісіями.

Про це повідомив Юрій Коноваленко, міський голова Полог «Суспільному».

Вибухи пролунали близько 17:00 години 8 вересня за попередніми даними у центральному будинку культури. У цьому будинку російські загарбники мали центральний офіс. Окупанти там проводили так званий «референдум» та збори. На цей час невідомо, наскільки зруйнована будівля.

«Чи виборча дільниця, чи в них називається штаб, чи центральний виборчий округ там. Чи звозили вони туди документацію, бо цілий день поступала інформація, що містом мандрують колаборанти разом з росіянами та військовими: йдуть практично в кожен будинок, в кожну квартиру та стукають, дзвонять, щоб люди голосували під дулом автомата. І, мабуть, вони все-таки звезли туди», — сказав Юрію Коноваленко.

Учора міський голова Мелітополя Іван Федоров також повідомляв про вибух у Пологах. За його словами, вибух пролунав у штабі «Єдиної Росії».

«Штаб «Єдінай Расії» у Пологах — всьо! Подейкують, що ураження він зазнав акурат тоді, коли результати там «малювали» партійники з Пензи», — йдеться у повідомленні Федорова.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», у ніч із 7 на 8 вересня у тимчасово окупованому Бердянську пролунало два вибухи на території муніципального ліцею. Відомо, що у будівлі навчального закладу російська окупаційна влада розташувала одну з виборчих дільниць для проведення своїх так званих «виборів».

Ворог створив мережу військкоматів та збирає дані чоловіків на окупованій частині Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя