Ворог ударив керованою авіабомбою по багатоповерхівці в Запорізькій області: наслідки ворожих обстрілів, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У середу, 27 грудня, військові російської армії завдали 151 удар по Запорізькій області. Ворог застосовував артилерію, реактивні системи залпового вогню, керовані авіаційні бомби та безпілотні літальні апарати. Під прицільним ворожим вогнем було 25 населених пунктів.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Шість авіаційних ударів російські загарбники завдали по Оріхову та Малій Токмачці. Один з них припав по багатоповерховому житловому будинку в Оріхові. Внаслідок удару керованої авіаційною бомбою будинок зруйновано. Ударною хвилею пошкоджено довколишні об’єкти цивільної та житлової інфраструктури.

На Василівському напрямку ворог застосував «Гради» та артилерію. Удари припали по житловій зоні, пошкоджено будинки та господарські споруди.

За всіма фактами слідчі поліції та Служби безпеки відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Доведеться обстежити кожен квадратний метр: як планують розміновувати Запорізьку область.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя