Внаслідок ворожих обстрілів горіли будинки людей у Запорізькій області | Новини Запоріжжя

Минулої доби, 8 вересня, військові російської армії завдали 90 ударів по Запорізькій області. Під обстрілами опинилися 20 міст та сіл регіону. Надійшло 40 повідомлень про руйнування житлових будинків, навчальних закладів та об’єктів інфраструктури.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

У п’ятницю ворог здійснив 66 артилерійських обстрілів регіону, завдав 9 авіаційних ударів по Новодарівці, здійснив 6 атак безпілотними літальними апаратами по Чарівному, Полтавці та Степовому, і стільки ж разів обстріляв Новодарівку, Червоне, Левадне, Темирівку та Степногірськ із реактивних систем залпового вогню. Також російські окупанти завдали 2 ракетних удари по Запоріжжю.

Внаслідок ракетного удару по обласному центру постраждав 51-річний чоловік. Він госпіталізований.

Як повідомляють у ДСНС Запорізької області, минулої доби в регіоні виникло 14 пожеж, 6 з яких в екосистемі, у Василівському та Пологівському районах через російські обстріли.

«Гуляйпільські надзвчайники ліквідували займання 7 житлових будинків та 8 господарчих споруд. Вогнем заподіяно шкоди на загальній площі 1065 квадратних метрів. В Оріхові рятувальники приборкали загоряння господарчої споруди на загальній площі 100 квадратних метрів. Жертв і постраждалих немає», — йдеться у повідомленні.

Під завалами будинку виявили тіла загиблих: наслідки ворожого обстрілу Запорізької області, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя