Вибух, пожежа та «швидка»: українська розвідка показала пряме влучання у будівлю з окупантами в Енергодарі, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

В Енергодарі Запорізької області місцевий рух опору та спецпризначенці ГУР Міноборони України за допомогою дрона влаштували вибух у будівлі, де засідали окупанти.

Про це повідомляє Головне управління української розвідки.

Вибух пролунав за адресою вулиця Будівників, 22, де окупанти обладнали «відділ паспортизації». Дата співпала із «днем підрозділів з питань міграції системи мвс рф», тож у розвідці кажуть, що «привітали окупантів зі святом», а «подарунок доставили» прямо під час святкового застілля. Після влучання в приміщенні виникла пожежа, до будівлі прибули кілька екіпажів швидкої допомоги.

Практично одночасно було уражено радіокоммунікаційний пункт зв’язку окупантів, який знаходився на технічному поверсі 14-поверхової будівлі. Також «подарунок» отримали офіцери окупаційної армії, які розмістились у двох захоплених котеджах на околиці міста.

«Кількість поранених і загиблих окупантів уточнюється. Мирне населення не постраждало», — зазначає українська розвідка.

Мешканці окупованих територій Запорізької області проігнорували фейкові вибори: загарбники проводять перевірку через відсутність явки

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя