В поліції повідомили, куди ще ворог поцілив минулої ночі у Запоріжжі, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Минулої ночі, 18 жовтня, військові російської терористичної армії завдали шість ударів ракетами С-300 по Запоріжжю в період з 1:33 до 1:48.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Дві ворожі ракети вдарили по території промислових об’єктів, ще одна – приватному домоволодінню. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено будинок та господарські споруди. На щастя постраждалих немає.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», одна із ракет поцілила у житловий будинок на центральному проспекті міста. Зруйновані перекриття під’їзду з третього до п’ятого поверху. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено поряд розташовані житлові будинки та транспортні засоби.

Двоє людей загинуло, ще троє травмовано. Долю ще трьох мешканців будинку встановлюють правоохоронці та рятувальники.

У соціальній мережі повідомляють, що під завалами будинку знаходиться дівчина Діана. Її чоловік загинув, а свекруха у реанімації.

«Сьогодні вночі в Запоріжжі було поцілено в житловий будинок в якому проживала наша колега та чудова дівчина Діана. Нині вона перебуває під завалами. Боже, нехай вона буде жива», — написала колега дівчини Олена.

Рятувальники та міської аварійно-рятувальної служби ведуть пошукові роботи у зруйнованому будинку.

Правоохоронці опублікували момент ракетного удару по житловому будинку.

Поліцейські та співробітники Служби безпеки України задокументували цей воєнний злочин військовослужбовців Росії. Правова кваліфікація – ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Масована атака Запоріжжя: внаслідок ракетного удару пошкоджено собор, — ВІДЕО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя