В окупованому Мелітополі діти захворіли після «вакцинації від грипу»

В окупованому Мелітополі діти захворіли після "вакцинації від грипу".

В окупованому Мелітополі діти захворіли після "вакцинації від грипу". Фото: pixabay.com

В тимчасово окупованому Мелітополі діти масово захворіли після російської вакцинація проти грипу.

Ймовірною причиною хвороби дітей є вакцина росіяни проти грипу. Втім, підтвердженої інформації цього наразі немає. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров в етері телеканалу «Ми-Україна».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«За його словами, на тимчасово окупованій територіх не існує якісних медичних послуг, бо велика кількість кваліфікованих співробітників виїхала з окупації.

— Що стосується інфекції. Ми бачимо, що діти починають масово хворіти, але ми не маємо чіткого підтвердження чим вони хворіють. Батьки це пов’язують із тим, що ворог зробив вакцинацію дітей проти грипу і саме після цього ми бачимо тенденцію, що діти починають масово хворіти, — розповів він.

За словами Федорова, всі виплати на тимчасово окупованих територіях зменшились щонайменше вдвічі, є затримка у виплат зарплат.

— Є проблема з отриманням пенсії. Ти маєш стояти в черзі з 5 ранку декілька днів для того, щоб підтвердити право свого отримання пенсії. Ворог намагається відібрати у наших мешканців ці гроші, щоб їх зробити жебраками і більше просили про якусь допомогу, — додав Федоров.

Крім того, з 1 січня ті, хто не отримали російський паспорт, але продовжують працювати на комунальних підприємствах, будуть оподатковуватись додатковим податком.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя