У Запорізькій області внаслідок обстрілу спалахнув будинок: палали 5 поверхів

У Запорізькій області внаслідок обстрілу спалахнув будинок: палали 5 поверхів

У Запорізькій області внаслідок обстрілу спалахнув будинок: палали 5 поверхів — фото: zp.dsns.gov.ua

Сьогодні, 6 серпня, окупанти обстріляли Оріхів у Запорізькій області. В результаті виникла пожежа у дев’ятиповерховому житловому будинку.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Запорізькій області, палали квартири з 5-го по 9-й поверх. Пожежа була площею 450 квадратних метрів. Також складність роботи полягала в тому, що місто постійно перебуває під обстрілом окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для більш ефективної роботи та оперативної ліквідації наслідків обстрілу із Запоріжжя до місця події направлено пожежну автодрабину.

Під час роботи спецтехніки розпочався повторний обстріл Орєхова, що значно ускладнило роботу рятувальників. Щоб не наражати особовий склад на небезпеку, співробітники ДСНС припинили роботи на висоті.

Пожежу вже ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

Наслідки ворожих обстрілів по Оріхову -Наслідки ворожих обстрілів по Оріхову — фото: zp.dsns.gov.uaНаслідки ворожих обстрілів по Оріхову -Наслідки ворожих обстрілів по Оріхову — фото: zp.dsns.gov.uaНаслідки ворожих обстрілів по Оріхову -Наслідки ворожих обстрілів по Оріхову — фото: zp.dsns.gov.uaУ Запорізькій області внаслідок обстрілу спалахнув будинок: палали 5 поверхів фото 1У Запорізькій області внаслідок обстрілу спалахнув будинок: палали 5 поверхів фото 1

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя