У Запоріжжі на зупинці знайшли міну

У Запоріжжі на зупинці знайшли міну -

У Запоріжжі на зупинці знайшли міну — фото: facebook.com/DSNSZP

У Запоріжжі місцеві жителі відмітили на зупинці громадського транспорту вибухонебезпечний предмет. З’ясувалося, що то була мінометна міна.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Запорізькій області, інформація про міну їм надійшла 20 липня. Фахівці приїхали на місце та ідентифікували її як міну часів війн.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Місце знахідки обгородили, щоб убезпечити громадян. Сапери вилучили предмет та транспортували до спеціально підготовленого місця. Там вони знищили міну з дотриманням правил безпеки.

Нагадаємо, якщо ви побачили вибухонебезпечний предмет, то не підходьте до нього, не чіпайте руками, не чиніть жодного механічного впливу. Одразу ж повідомте екстрені служби за номерами 101 або 102.

У Запоріжжі на зупинці знайшли міну –У Запоріжжі на зупинці знайшли міну – фото: facebook.com/DSNSZPУ Запоріжжі на зупинці знайшли міну –У Запоріжжі на зупинці знайшли міну – фото: facebook.com/DSNSZPУ Запоріжжі на зупинці знайшли міну –У Запоріжжі на зупинці знайшли міну – фото: facebook.com/DSNSZPУ Запоріжжі на зупинці знайшли міну –У Запоріжжі на зупинці знайшли міну – фото: facebook.com/DSNSZP

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя