У Запоріжжі може впасти фасад зруйнованого будинку на Соборному проспекті: рух перекрили

У Запоріжжі може впасти фасад зруйнованого будинку на Соборному проспекті: рух перекрили

У Запоріжжі може впасти фасад зруйнованого будинку на Соборному проспекті: рух перекрили — фото: zp.gov.ua

Фасадний мур у багатоповерхівці на Соборному, 44 знаходиться під загрозою руйнування. Йдеться про будинок біля Центрального ринку, до якого потрапила російська ракета.

Як повідомив секретар міськради Запоріжжя Анатолій Куртєв, у зв’язку з цим роботи з консервації будинку та ремонту покрівлі призупинено. Спочатку виконуватимуться стабілізаційні роботи, тобто розбір частини фасадної стіни, яка може обрушитися.

У зв’язку з цим, починаючи з 17:00 і до закінчення стабілізаційних робіт, буде перекрито рух на ділянці проспекту Соборного (від вулиці Амосова до вулиці Дніпровської).

Перекрито дорогу тутПерекрито дорогу тут

Нагадаємо, що вночі 18 жовтня в період з 01:33 до 01:48 російська армія завдала шість ракетних ударів по території Запоріжжя. Одна з них потрапила до багатоповерхового будинку. Внаслідок удару, попередньо, загинули четверо людей, ще троє — травмовані. Докладніше про нічну масовану атаку читайте за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що серед загиблих – молода сімейна пара, яким було лише по 23 роки. Також загинули лікар 9-ї лікарні та її чоловік – голова ОСББ.

Також президент України Володимир Зеленський відреагував на нічний ракетний удар російських військ по Запоріжжю, внаслідок якого загинули та поранені.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя