У Запоріжжі демонтують зруйновану внаслідок ракетного удару частину будинку

У Запоріжжі демонтують зруйновану внаслідок ракетного удару частину будинку.

У Запоріжжі демонтують зруйновану внаслідок ракетного удару частину будинку. Фото: facebook.com/Igor Lavrov

У Запоріжжі завершили рятувально-пошукові роботи на місці ракетного удару. Зараз на місці влучання ворожої ракети в житловий будинок в Запоріжжі проводяться демонтажні роботи – рятувальники та міська аварійно-рятувальна служба розбирають аварійні конструкції. В подальшому зруйновану частину будинку законсервують.

Як повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко в етері телеканалу «Ми — Україна», буде відбуватись демонтаж тих всіх несучих конструкцій, які можуть завдати шкоду, але не всього будинку. По цьому будинку зараз уже працюють з міжнародними організаціями.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

— Вже домовляємось щоб там де вилетіли вікна, щоб їх вставити на місце і готувати туди, де прилетіла ракета до консервації, — сказав Малашко.

Він також повідомив, що п’ятеро людей, що отримали травми в результаті ракетної атаки знаходяться в медзакладах. Стан постраждалих середній або легкий, загрози життю або здоров’ю немає.

Зазначимо, що ракета, яка влучила в багатоквартирний будинок, зруйнувала квартири в одному з підʼїздів з третього до пʼятого поверху.

Нагадаємо, що пошукові роботи після влучання в житловий будинок в Запоріжжі завершені, внаслідок атаки загинуло п’ятеро людей. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя