У мерії Запоріжжя розпочали службове розслідування щодо голови райадміністрації

 У мерії Запоріжжя розпочали службове розслідування щодо голови райадміністрації.

У мерії Запоріжжя розпочали службове розслідування щодо голови райадміністрації. Фото: uk.wikipedia.org/Oleksandr Mukhin

Міська рада Запоріжжя створила комісію для проведення службового розслідування після листа від Служби безпеки України щодо голови однієї із районих адміністрацій міста.

Як зазначається у розпорядженні виконуючого обов’язки мера Запоріжжя Аатолія Куртєва, проведення службового розслідування розпочато у відношенні голови Комунарської райадміністрації Олександра Кузьміна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що підставою для цього став лист від управління СБУ у Запорізькій області. У СБУ поскаржилися, що чиновник не здійснює належного контролю за посадовцями і службовими особами райадміністрації, «дії яких містять ознаки антидержавного спрямування».

Комісія має провести службове розслідування впродовж двох місяців. 

У мерії Запоріжжя розпочали службове розслідування щодо голови райадміністрації - Олександра Кузьміна.У мерії Запоріжжя розпочали службове розслідування щодо голови райадміністрації — Олександра Кузьміна. Фото: zp.gov.ua

Нагадаємо, що очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко заявив, що він активно контролює проведення службових розслідувань, які ініціював напередодні.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя