Тіло ексголови Херсонської ОВА Лагути знайшли біля гаражів: що відомо

Тіло ексголови Херсонської ОВА Лагути знайшли біля гаражів: що відомо -

Тіло ексголови Херсонської ОВА Лагути знайшли біля гаражів: що відомо — фото: t.me/khersonskaODA

В Поліції підозрюють самогубство.

Як повідомляє hromadske, напередодні дружина депутата Юлія Гірдвіліс заявила про його зникнення. В результаті чого, правоохоронці відкрили кримінальну справу щодо умисного вбивства, з помітною «самогубство».

Раніше херсонське видання «Мост» повідомляло, що Лагута помер у ніч проти 17 вересня в одній із київських лікарень. Його смерть назвали «передчасною», проте причини не уточнювали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До слова, Геннадій Лагута  очолював Херсонську ОВА до липня 2022 року, а в лютому 2023 року йому повідомили про підозру в підробленні документів та шахрайстві.

Колеги загиблого заявляють, що посадовця «довели до самогубства». Адже його звинувачували у «здаванні Херсонщини». Також, за словами депутатів, дивним видається те, що перед тим, як доставити в лікарню, Лагуту шукали три доби і знайшли в парковій зоні Києва.

Нагадаємо, у  народного депутата Шуфрича нещодавно проводили обшуки, проте його не затримали. За даними слідства, Шуфрич співпрацював із працівником ФСБ РФ та колишнім народним депутатом Володимиром Сівковичем. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя