Стали відомі особи дівчат, які загинули внаслідок ракетного удару по Запоріжжю, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Увечері 9 серпня військові російської терористичної армії завдали удар ракетою, попередньо, Х-35 по Шевченківському району Запоріжжя. Внаслідок російської агресії на місці загинули 19-річна дівчина та 43-річний чоловік. Сьогодні вранці стало відомо, що у лікарні померла 21-річна постраждала. Як стало відомо, загиблі дівчата часто виступали й співали для людей на вулицях Запоріжжя, Дніпра й Києва.

Про це повідомляє Вікторія Книш.

Внаслідок ракетного удару російських терористів по Запоріжжю загинули Світлана Сємєйкіна та Крістіна Спіцина.

«Ще вчора вони разом співали та грали для людей, а сьогодні нікого з них немає. Російська ракета нещадно забрала їхній голос, їхнє життя і водночас частинку душі кожного з нас», — написала Вікторія.

Загиблих згадують як натхненних та усміхнених дівчаток. Спочатку у них були сольні виступи в групі «Діамант». Потім вони почали грати спільно, утворили дует «Similar girls» і стали учасниками «cover band Gems».

«Дівчата вірили в яскраве та мирне життя під українським прапором. Вірили в перемогу, наближали її своїми власними силами. Тому зараз ми повинні зробити це за них. Нехай їхні душі покояться з миром. Ми пам’ятатимемо Вас. Висловлюємо щирі співчуття рідним та знайомим», — каже Вікторія.

Внаслідок ворожого обстрілу Запорізької області постраждала родина

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя