Ремонт квартир та найпростішого укриття, в пошкодженому ворожим ракетним ударом будинку у Запоріжжі, на фінішному етапі, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Відновлення будинку по проспекту Соборному, 151 триває. В будинку, який був частково зруйнований російською ракетою С-300, ремонтую 22 квартири, 12 з яких – у відбудованому під’їзді.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

Співробітники підрядної організації встановлюють в будинку водостічну систему і продовжують утеплювати перекриття даху і зовнішніх стін.

«Тривають ремонтні  роботи у всіх під’їздах та роботи з благоустрою на прибудинковій території. В укритті виконують внутрішні  роботи, планують встановити вентиляцію та електромережу», — пише Анатолій Куртєв, виконуючий обов’язки міського голови.

У квартирах будинку по вулиці Сталеварів, 16 завершують роботу з електромережами та починають монтаж інженерних мереж. На даху укладають металочерепицю.

На сходових майданчиках 1-го під’їзду будинку по вулиці Зестафонська, 10 укладають керамічну плитку. У 2-му і 3-му під’їздах виконують штукатурні та шпаклювальні роботи.

Завершено заміну каналізаційних випусків будинку по вулиці Кияшка, 22. У квартирах розпочато укладання керамічної плитки, завершуються штукатурні роботи. У приміщенні Центру надання адміністративних послуг прокладають електромережі та виконують «стяжку» підлоги.

Компенсація за пошкоджене майно: понад 1,5 млн грн отримали 15 мешканців Запоріжжя на ремонт житла

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя