Проводив інвентаризацію нерухомості: повідомлено про підозру окупаційному голові району у Запорізькій області | Новини Запоріжжя

Прихильником «руського миру» виявився мешканець Севастополя, який з 2014 року публічно підтримує російських загарбників та працює на них. У березні цього року його призначили виконуючим обов’язки голови «військово-цивільної адміністрації Приморського району», а вже у квітні він став так званим головою району.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

На своїй посаді він виконував укази кремлівських кураторів та придушував опір. На виконання указу самопроголошеного губернатора Євгена Балицького «про організацію військово-облікових столів у Запорізькій області» зобов’язав місцеві підприємства пройти реєстрацію з питань військового обліку у «Військово-цивільній адміністрації Приморського району».

Також провів інвентаризацію нерухомості для подальшої перереєстрації об’єктів на баланс окупаційної влади. Окремо провів інвентаризацію житла мешканців Приморського району, які виїхали з окупації. Майно, власники якого не з’явилися для реєстрації, «націоналізували».

Фігуранту справи повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 111-1 «Колабораційна діяльність» та ч. 1 ст. 111-2 «Пособництво державі-агресору» Кримінального кодексу України.

Заперечував обстріл Запоріжжя та сподівався на захоплення всього регіону: повідомлено про підозру головному енергетику промпідприємства.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя